ניוקי גבינות מרכיבים: 500 גר׳ ריקוטה עברי300 גר׳ קמח100 גר׳ גבינת קשקבל עברי מגורדתביצה בינונית + חלבוןמלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט אופן ההכנה: מניחים את הריקוטה בין שתי מגבות נקיות ולוחצים על הגבינה על מנת לייבש אותה.העבירו את הריקוטה היבשה לקערה והוסיפו 250 גר׳ קמח, ביצה 1 ותערבבו (במידה והבצק עדיין לא מתאחד ומגובש מספיק תוסיפו עוד חלבון).תוסיפו את גבינת קשקבל עברי המגורדת, מעט מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט ותערבבו.במידה והבצק לא מספיק מאוחד ניתן להוסיף את הקמח שנותר.נותנים לבצק לנוח עד שעה, לאחר מכן מקמחים את משטח העבודה, מכינים מהבצק נקניקים בעובי 1-2 ס״מ.חותכים את נקניק הבצק לחתיכות שוות לפי הגודל הרצוי – את החתיכות מניחים על מגבת יבשה.מבשלים במים רותחים עם מלח והניוקי מוכן כשאר הוא צף. איזה רוטב? מה שהכי בא לכם, תשתוללו. בתאבון