סושי דפי מוצרלה מרכיבים: 1 דף מוצרלה עברי1/2 חבילה עלי רוקט שטופים ויבשים1/2 עגבניה פרוסה דקטפנד זיתים שחוריםממרח עגבניות מיובשות1/4 כוס שקדים פרוסים וקלויים קלותרוטב בלסמי מצומצםמלח גס וקצח אופן ההכנה: פורסים ומייבשים את דף המוצרלה.מורחים כף ממרח עגבניות מיובשות וכף טפנד זיתים על דף המוצרלה ומשאירים שוליים עליונים של 1 ס״מ ללא ממרח.מפזרים עלי רוקט, מניחים מעל את פרוסות העגבניה ומפזרים מעל את פרוסות השקדים (מולמץ להשאיר מעט לקישוט).מגלגלים את דף המוצרלה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים לחצי שעה במקרר. שלב ההגשה: מניחים את רול המוצרלה של קרש חיתוך, חותכים לפרוסות של 3 ס״מ ומניחים על צלחת הגשה.מפזרים מעל מלח גס, קצח ושקדים קלוים ומזלפים רוטב בלסמי מצומצם. בתאבון