סושי דפי מוצרלה
מרכיבים:
- 1 דף מוצרלה עברי
- 1/2 חבילה עלי רוקט שטופים ויבשים
- 1/2 עגבניה פרוסה דק
- טפנד זיתים שחורים
- ממרח עגבניות מיובשות
- 1/4 כוס שקדים פרוסים וקלויים קלות
- רוטב בלסמי מצומצם
- מלח גס וקצח
אופן ההכנה:
- פורסים ומייבשים את דף המוצרלה.
- מורחים כף ממרח עגבניות מיובשות וכף טפנד זיתים על דף המוצרלה ומשאירים שוליים עליונים של 1 ס״מ ללא ממרח.
- מפזרים עלי רוקט, מניחים מעל את פרוסות העגבניה ומפזרים מעל את פרוסות השקדים (מולמץ להשאיר מעט לקישוט).
- מגלגלים את דף המוצרלה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים לחצי שעה במקרר.
שלב ההגשה:
- מניחים את רול המוצרלה של קרש חיתוך, חותכים לפרוסות של 3 ס״מ ומניחים על צלחת הגשה.
- מפזרים מעל מלח גס, קצח ושקדים קלוים ומזלפים רוטב בלסמי מצומצם.