ג׳יבן עיראקי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

מרכיבים:

  • ג׳יבן עיראקי
  • 1 ביצה
  • ממרח עגבניות מיובשותפירורי לחם
  • שמן
  • פלפל, חרדל

אופן ההכנה:

  • לפרוס את הג׳יבן העיראקי של מחלבת עברי לפרוסות בעובי של 1.5 ס״מ.
  • בקערה לטרוף ביצה עם פלפל שחר וכפית חרדל.
  • לטבול את חתיכות הג׳יבן העיראקי בבלילת הביצה.
  • בקטעה נפרדת לשים פרורי לחם וטבול את הג׳יבן העיראקי.
  • לטגן בשמן כמו שמטגנים שניצלים (בערך 1 ס״מ שמן)

בתאבון