סושי דפי מוצרלה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

מרכיבים:

  • 1 דף מוצרלה עברי
  • 1/2 חבילה עלי רוקט שטופים ויבשים
  • 1/2 עגבניה פרוסה דק
  • טפנד זיתים שחורים
  • ממרח עגבניות מיובשות
  • 1/4 כוס שקדים פרוסים וקלויים קלות
  • רוטב בלסמי מצומצם
  • מלח גס וקצח

אופן ההכנה:

  • פורסים ומייבשים את דף המוצרלה.
  • מורחים כף ממרח עגבניות מיובשות וכף טפנד זיתים על דף המוצרלה ומשאירים שוליים עליונים של 1 ס״מ ללא ממרח.
  • מפזרים עלי רוקט, מניחים מעל את פרוסות העגבניה ומפזרים מעל את פרוסות השקדים (מולמץ להשאיר מעט לקישוט).
  • מגלגלים את דף המוצרלה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים לחצי שעה במקרר.

שלב ההגשה:

  • מניחים את רול המוצרלה של קרש חיתוך, חותכים לפרוסות של 3 ס״מ ומניחים על צלחת הגשה.
  • מפזרים מעל מלח גס, קצח ושקדים קלוים ומזלפים רוטב בלסמי מצומצם. 

בתאבון