גוזמלה טורטיה קשקבל וגבינה בולגרית

מרכיבים:

טורטיות גדולות בקוטר 26/28 ס"מ
6-8 יחידות

למלית:
  • 1 בצל קצוץ
  • 200 גרם תרד
  • 1 צרור של עשבי תיבול (כוסברה ופטרוזיליה),
  • 200 גר' גבינה בולגרית עברי לפורר
  • 150 גר' גבינת קשקבל מגורדת
  • פלפל שחור ומלח.
    שמן זית
 

אופן ההכנה:

  • מכינים את המלית: מטגנים בצל מוסיפים תרד ומאדים במשך כמה דק' לאחר מכן מקררים, קוצצים ומוסיפים עשבי תיבול ואת כל
    הגבינות. מערבבים ומתבלים.
    מורחים עם מברשת מעט שמן משני צידי הטורטייה מסדרים במרכז הטורטיה ריבוע בגודל של 10 ס"מ בערך של המילויי ומקפלים כמו מעטפה את שני השוליים מעל המלית, התקבל מלבן, כעת מקפלים את צד אחד של השוליים מעל המלית ואת הצד השני אחורנית (כלומר
    מתחת) כך שקיבלנו בעצם ריבוע. מחממים מחבת עם מעט מאוד שמן ומטגנים את הגוזלמה לצבע זהוב
    משני הצדדים. מגישים חם.
מתכון של Ruth Oliver
 צלמת  Tal Sivan-Ziporin

בתאבון